Tallers de tador

El taller de Velluters: "Una tardor plena"
Humor Tricicle

  "La tardor és la primavera 
de l'hivern"
Dita popular


La tardor suposa un retrobament amb nosaltres mateixa després del període alegre i extrovertit de les vacances. Algunes persones fan propòsits, pensen accions i s'apunten a tota mena de cursos per millorar la seua qualitat de vida. Fins i tot alguns s'han fet el ferm propòsit d'anar més al teatre. Per què no?

Nosaltres us proposem una sèrie de tallers que abasten diferents aspectes de la nostra vida com són l'expressió corporal, el sentit de l'humor, la introspecció o l'expressió oral en públic.

En aquest sentit hem dissenyat uns tallers pensant en vosaltres. Trieu els que més us interessen i veniu a "El taller de Velluters"

"Dansa en Parella" per Antoni Navarro i Pilar Ortega *
Dimarts 20'30 a  21'45 hores
  
"Ballar és somiar amb els peus"
Aquest taller de "dansa en parella" consistix a aprendre els balls llatins (merengue, batxata, salsa...) i els balls de saló (txa-txa-txa, fox-trot, swing...) en un ambient relaxat i amb una metodologia didàctica basada en el joc i l'experimentació.
No cal saber ballar perfectament, caldrà només que portes el desig de voler expressar-te amb el cos i la fantasia suficient com per entendre que ballar no és un altra cosa que expressar les nostres emocions a partir del moviment.

* Assessors pedagògic i psicòloga que han fet de la seua afició: el "ball en parella" una manera de treballar, socialitzar i entendre la vida. Duen tota la vida ballant i investigant junts en la associació-escola de ball en parella que van crear a Xirivella.


"Risoterapia"  per Isabel Carmona
Dijous 20'30 a 22'00 hores

"El riure és el gest últim d'una vida plena"
Alliberar, d'una forma lúdica i alegre, les tensions internes per a desenvolupar el sentit de l'humor i entrenar noves formes de comunicació personals. El riure és una excusa per a sentir i sentir-te. El riure és, el camí que ens duu a estar més oberts per a què la vida siga un plaer.

* Actriu i autora de teatre des dels inicis col.labora com actriu amb la Companyia Teatre Micalet. Alternant amb projectes personals, pedagògics i audiovisuals. Entre els seus últims treballs: "Lamar" i "Frank V".

"Iniciació al Teatre" por Josep M. Casany *
Dilluns i Dimecres 20’00 a 21’30 hores

“Deixar de ser un mateix per fer d´un altre"
Utilitzar el joc dramàtic per a ampliar els recursos personals mitjantzant la imaginació, l'expressió corporal, la veu, la improvisació... Confiança per jugar en escena personatges que s'inhibixen en la vida quotidiana amb exercicis individuals en parella i en grup, per a investigar diferents rols, conflictes i relacions.

Actor i director tant en el món del teatre com de l'audiovisual. Actor habitual de la Companyia Teatre Micalet durant molts anys. Entre els seus últims treballs: "L'art de la Fuga", "El zoo de Cristal" i "L'alqueria Blanca".

"Dicció valenciana en acció teatral" por Pilar  Almeria *
"Comunicar amb l'emoció"
Curs de perfeccionament de la dicció en valencià per a actors i actrius professionals o graduats.
Muntatge d’escenes incidint en la pronunciació, dicció i corba sonora del valencià.
Mostra final dels treballs al juny 2013 al Teatre Micalet.

*Forma part de l'equip de gestió i direcció artística de la Companyia Teatre Micalet  des de 1995. Actriu de reconegut prestigi, ha treballat a la ràdio, en doblatge, en sèries de TV com "Bon dia bonica", al cinema en films com "El Paciente 33". Del seu llarg recorregut com actriu de teatre destaquen els últims treballs "Frank V", "Poseu-me les ulleres".


El taller de Velluters: "Un estiu viu"Tricicle
"A l'estiu tota cuca viu" 
Dita popular

A continuació us presentem els quatre tallers que hem programat per a què aquest estiu faça honor al la dita popular i us animeu a compartir uns moments de germanor, creació i experimentació teatral amb nosaltres. 

Proveu les 1res sessions de cada taller que són gratuïtes i trieu després els tallers que us agraden. Quants més en trieu més barat us eixirà. 

Per a més detalls parleu amb Isabel Carmona.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada